5dart logotipas
cart

0

search cart

0

Naujienos

Vaikų svajonės 5Dart 2023

Kartu su VŠĮ "Žmonės Žmonėms" kuriame naują iniciatyvą Lietuvoje. Idėja gal ne nauja, bet iniciatyvos pagrindas yra unkalus iš esmės.

Ne visoms šeimoms sekasi vienodai. Yra šeimų su tvirtu pagrindu. Yra sunkiau besiverčiančių šeimų. Yra šeimynos, kuriose gyvena daug vaikų ir jiems šeimos struktūra pažįstama tik iš aplinkos, kurią jie vadina savo šeimyna. Tokia aplinka - tai vaikų, kuriems tėvų parama ne visada yra pakankama arba jos visai nėra, namai.

Nors šiuo gyvenymo periodu vaikams yra sunku, bet jie turi didelių tikslų. Ir kartais sunku patikėti, kokie tie tikslai yra dideli jų amžiuje. Vieni svajoja tapti mokslininkais, kiti pilotais, treti policininkais ir panašiai. Bet viskas prasideda nuo smulkmenų. Pradžia yra bureliai, stovyklos, pirmosios priemonės svajonės link.

Štai čia mes visi galime prisidėti ir tapti svajonių pildytojais. Vaikų svajonės 5DArt 2023 sukūrė unikalų būdą vaikams pasiekti svajones per gebėjimus ir darbą! Subūrėme darbščius ir kūrybingus vaikus piešimui bei fotografijai. Vaikų darbus keliame į 5Dart.lt deimantinių mozaikų temą "VAIKŲ SVAJONĖS" ir gaminame mozaikas pardavimui.

----------------------------

Mozaikų tema: VAIKŲ SVAJONĖS

----------------------------

Pirkdami šios temos mozaikas - prisidėsite prie jos autoriaus svajonės. Į VŠĮ "Žmonės Žmonėms" paramos sąskaitą pervedame 20% nuo mozaikos pardavimo kainos be PVM ir deleguojame šią sumą mozaikos autoriaus svajonei. Pavyzdžiui: berniukas ar mergaitė svajoja tapti daktaru. Svajonei siekti pirmas žingsnis yra edukacinė mokama ekskursiją į medicinos muziejų. Bilieto kaina yra 30,- €. Transportavimas siekia 10,- €. Viso mums reikia 40,- €. Pirkdami mozaiką Jūs prie svajonės prisidėsime vidutiniškai 8,- eurais. Pardavė 5 vaiko kurtas 5D DIY deimantines mozaikas mes bendromis jėgomis išpildysime vaiko svajonę!

Atkreipsime dėmesį, kad neprašome paramos veltui. Prašome rinktis vaikų kurtas deimantines mozaikas. Mes skirsime dalį pardavimo pajamų svajonei pildyti. O Jums išsiųsime mozaikos komplektą, kurį surinkus turėsite originalų unikalaus autoriaus paveikslą, kuris efektyviai praturtins Jūsų namų interjerą.