5dart logotipas
cart

0

search cart

0

Paslaugos

Deimantinė mozaika

Lietuviški deimantiniai paveikslai

Jau keletą metų Lietuvoje galima įsigyti puikų laisvalaikio leidimo būdą - deimantinio paveikslo dėlionę. Deimantinio paveikslo surinkimas skatina vaizduotę, lavina gebėjimą susikaupti, puoselėja kruopštumą ir dėmesį detalėms. Mozaikos rinkimas gali padėti užsimiršti po sunkios darbo dienos ar net lengviau išgyventi sunkų gyvenymo periodą.

deimantinės mozaikos rinkimas iš deimantukų

Matydami visas išvardytas deimantinių mozaikų naudas - supratome, kad jų paplitimas yra neišvengiamas. Tačiau pirkti ir parduoti yra lengva. Nors nelabai efektyvu - artimiausias tokių dėlionių tiekėjas, vykdant mūsų paieškas, buvo Lenkijoje. Ieškant didesnių kiekių - juos užtikrinti buvo pasiryžę tik Kinijos gamyklų atstovai. Susidūrėme su kliūtimi, kuri atvėrė galimybę.

Galimybė sukurti gamybos liniją Lietuvoje

Galimybė kurti deimantinius paveikslus Lietuvoje atrodė kaip gera idėja. Pradėjome ją įgyventinti dar 2019 metais. Žinoma - būtų buvę idealu šį produktą sukurti iki visuotinių karantinų ir izoliacijos periodų. Tačiau mozaikoms šie etapai buvo naudingi ir kitaip: būdami apriboti dinamiškose veiklose - skyrėme daug laiko viso produkto planavimui. Taip per keletą metų buvo sukurtas unikalus procesas Lietuvoje - deimantinių paveikslų gamyba iš Lietuviškų peizažų ar net pačių Klientų nuotraukų!

Įsigykite Lietuviškas deimantines mozaikas su unikaliais vaizdais

Kviečiame apžiūrėti mūsų puoselėjamą paveikslų kolekciją ir įsigyti dėlionių.

deimantinės mozaikos su unikaliai vaizdais pavyzdžiai

Jei galerijoje neradote patrauklių paveikslų - visada galite įkelti savo vaizdą ir iš jo mes pagaminsime mozaiką. Gamyba trunka iki 5 darbo dienų. Dažniausiai jau kitą dieną po užsakymo - mozaiką išsiunčiame Kliento nurodytu adresu.